MUZIEK, SPORT, COMEDY, CULTUUR...
TICKETMASTER.BE

Samen met jou vinden wij de juiste ticketing oplossing voor jouw evenement. Of dat nu groot of klein is. Dat kan self service ticketing zijn, waarbij je veel in eigen hand houdt. Of juist full service. Hierbij regelen wij alles: van evenementeninvoer, marketing tot toegangscontrole. Voor iedere klant is er een passende oplossing.

Neem contact op met ons sales team voor de oplossing die het beste bij jouw event past.

BETROUWBAAR, STABIEL EN ROBUUST
TICKETINGSYSTEEM

Microflex, het ticketingsysteem van Ticketmaster, staat al jaren bekend om zijn betrouwbaarheid en stabiliteit. Door de jaren heen heeft het bewezen extreem grote piekverkopen moeiteloos aan te kunnen. Je kunt er dus altijd van op aan dat je kaartverkoop soepel verloopt zonder storingen.

Met zeer uitgebreide functionaliteiten zoals (verborgen) presales, Platinum, Interactive Seatmap etc. biedt Microflex het meest betrouwbare platform. 

WATERDICHTE TOEGANGSCONTROLE
ACCESS CONTROL

Onze aanpak voor toegangscontrole is gericht op een soepele doorloop van bezoekers.

Ook met grote events zoals stadionconcerten en festivals weet ons Access Control team bezoekers op een professionele en vriendelijke manier toegang te verlenen.

Je houdt te allen tijden het overzicht met onze real time scanrapportages die je elk moment kan raadplegen.

BIED JE BEZOEKER EXTRA PRODUCTEN AAN
Upsells

Tijdens het bestelproces kunnen we naast het ticket ook nog extra diensten aanbieden. Denk aan parkeertickets, albums, merchandise en andere (relevante) producten. Je kan hiermee inspelen op de behoefte van je bezoeker. En tegelijk biedt dit je een extra inkomstenbron.

DE BEST BESCHIKBARE TICKETS
PLATINUM

Officiële Platinum Tickets behoren tot de beste tickets voor concerten en andere evenementen die op verzoek van de organisator beschikbaar kunnen worden gemaakt. Deze tickets geven fans een eerlijke en gegarandeerde toegang tot de best beschikbare tickets voor het evenement. We maken hierbij gebruik van het principe van dynamic pricing, waarbij de prijs wordt bepaald door het geheel van vraag en aanbod op dat moment. Dit is vergelijkbaar met hoe vliegtickets en hotelkamers verkocht worden. 

We vertellen je graag persoonlijk meer hierover!

DOE HET ZELF!
TMGO

Ticketmaster biedt je ook de mogelijkheid om je events geheel in eigen beheer aan te melden en activeren. Door middel van tmGo kun je met één druk op de knop de kaartverkoop van je events starten op Ticketmaster.be

Bekijk hier een korte introductie video.