GROOT EN GERICHT
BEREIK

We zijn altijd bezig om ons bereik te vergroten. Dat bereik is nu al groot. Even wat cijfers op een rij:

290.000: gemiddeld aantal unieke bezoekers (maandelijks)
365.000 geabonneerden op onze nieuwsbrief


30.000: aantal likes op Facebook

En nog sterker met onze partner Sherpa:

260.000: gemiddeld aantal unieke bezoekers (maandelijks)


1.420.000: geabonneerden op onze nieuwsbrief52.500: aantal likes op Facebook

Het gaat ons niet alleen om een groot bereik, maar net zo goed om een gericht bereik. Met tools als tmMessenger weten we nog beter de juiste doelgroep op de hoogte te brengen van de juiste events.

BETROKKEN EN (INTER)ACTIEF
BELEVING

Een live event is een experience: je wilt een ticket kopen, om erbij te zijn; om het te beleven! Wij proberen die beleving al mee te geven bij het kopen van het ticket. Daar moet de voorpret al beginnen. Door middel van foto’s en video’s te delen, proberen we die beleving al mee te geven. En de boodschap meegeven dat je dit event niet mág missen! Daarbij spelen onze social media een grote rol. 

WIJ STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR
SERVICE

Ticketmaster gaat verder dan kaartjes verkopen. We helpen je graag met al je vragen. Ons Sales team staat voor je klaar: je hebt een vast contactpersoon die je helpt met al je vragen. Onze Helpdesk helpt je bij spoedgevallen ’s avonds en in het weekend. Onze marketing afdeling denkt graag met je mee hoe je je event bij de gepaste doelgroep het best onder de aandacht kan brengen.

En ook de consument kan rekenen op onze klantenservice. Dat kan mail, telefonisch via ons servicenummer, maar ook via onze social media. Vooral voor je jongere doelgroep is dat laatste middel belangrijk.

OOK BEREIK BUITEN ONZE EIGEN KANALEN
AFFILIATES & PARTNERSHIPS

We streven bij Ticketmaster naar een groot bereik. Groei van onze kanalen is belangrijk. Maar ook buiten onze eigen kanalen proberen we steeds meer mensen te bereiken. Dat doen we door middel van partnerships met andere websites. Daarnaast kunnen websites zich melden bij onze affiliate partner Zanox.

Meer informatie.