CONTACTEER ONS

U bent of wordt organisator? Klik hier en vul het formulier in. De juiste persoon neemt vervolgens met u contact op om van uw event een succes te maken.

U bent een klant en u hebt een vraag over of een probleem met een bestelling van tickets? Klik hier om te weten hoe u de klantendienst bereikt.

 

 

WERELDSPELER MET LOKALE KENNIS

 

 

Ticketmaster, internationale marktleider op het gebied van ticketverkoop, heeft in 2014 het Belgische Ticketnet en Sherpa overgenomen en lanceerde Ticketmaster.be.
De kennis en ervaring van deze 2 bedrijven in de Belgische live-entertainment scene met de ondersteuning van een internationaal team dat zich volledig concentreert op technologische ontwikkelingen en marketingstrategieën zorgt voor een sterke partnership. 

Met de verkoop van meer dan 1,8 miljoen tickets per jaar behoort Ticketmaster.be tot één van de grootste officiële ticketingbedrijven in België. Tot de belangrijkste evenementhouders behoren Live Nation België, MB Presents, Gracia Live, Greenhouse Talent etc. en de grote venues zoals Paleis 12. De website Ticketmaster.be biedt consumenten 24 uur per dag snel en veilig toegang tot een breed assortiment van tickets voor muziek, sport, cultuur en familie evenementen.

Over Live Nation

Live Nation Entertainment is de grootste live entertainment en e-commerce onderneming van de wereld, bestaande uit vier marktleiders: Ticketmaster.com, Live Nation Concerts, Front Line Management en Live Nation Network. Ticketmaster.com is met 26 miljoen unieke bezoekers per maand wereldwijd de grootste speler op de ticketmarkt en staat in de top 5 van beste e-commerce websites van de wereld. Live Nation Concerts produceert jaarlijks meer dan 20.000 shows voor 2.000 artiesten wereldwijd. Front Line is één van ’s werelds grootste management bureau's, welke meer dan 250 artiesten vertegenwoordigt. Dit alles is de kracht achter Live Nation Network, als leider in het verstrekken van entertainment marketing oplossingen geven we meer dan 800 adverteerders de kans om meer dan 200 miljoen bezoekers van de live evenementen en digitale platformen te bereiken. Voor meer informatie: www.livenation.com/investors.